Назад на почеток


Понуди

Линкови

Нашите возила

Ние работиме со сигурни изведувачи од сите земји со години.

Со нашите партнери, имаме широка камион капацитет во Западна Европа.


Примери на нашите возилаpunkt-weiss Полуприколки навалување / Случаи
punkt-weiss Термо semitrailer / Авион фрижидер
punkt-weiss Фрижидер – Случаи semitrailer 33 x Пал
punkt-weiss Avia 3,5 да носивост, со и без приколки за експресен пошта
punkt-weiss Возила со ADR – Објекти
punkt-weiss Сите возила се опремени со товар- осигурување под услов

Lehnert & Што : Fachspeditionfür на Балканот

*
Простор за чување – Логистика во Д- 95030 Суд (Баварија- Oberfranken)

Достапно: Суд
Тел:. +49 (0)9281 140190 Факс +49 (0)9281 1401950