Назад на почеток


Понуди

Линкови

Превоз Албанија

Транспорт логистиката Шпедиција für Albanien

Контакт!

Трчаме дневно

Телефон +49 / (0) 9281 / 140 19 – 26 Жена Budulica.

Применета Превоз – Возила

Информации за Албанија

Тирана:

Далечина до аеродром Драч 30 километри

Воз на Podgrica (Montenegor) и Белград (Србија) во Будимпешта (Унгарија)

Клучни сектори: Трговија, Трговија, Градежништво, Dienstleistungssektor

Индустрија: Maschienenbau, Обувки и текстилната индустрија, стакло преработувачката индустрија и храна пот

Драч:

Најбитно е и најголем град до Тирана во Alabnien

Аеродром

Пристаниште: преку Словенија Копер / Трст на јадранскиот брег на Драч

Најважните извоз порта за: Машини, хемиски производи, Цигари, Храна

Во Албанија одиме редовно, за да на следниве места:

Поголеми градови се означени во жолто


Град Регионот на градот
Тежина Тежина
Poliçan Тежина
Уре Vajgurore Тежина
Kuçova Kuçova
Çorovodë Гребење
Bulqiza Bulqiza
Peshkopia Dibra
Бурел Храна
Бобина Храна
Драч Драч
Manzë Драч
Shijak Драч
Sukth Драч
Fushë-Kruja Kruja
Kruja Kruja
Belsh Елбасан
Cërrik Елбасан
Елбасан Елбасан
Gramsh Gramsh
Librazhd Librazhd
Përrenjas Librazhd
Peqin Peqin
Железо Железо
Пајки Железо
Roskovec Железо
Лушња Лушња
Rrogozhina Лушња
Балш Mallakastra
Ѓирокастро Ѓирокастро
Libohova Ѓирокастро
Këlcyra Përmet
Përmet Përmet
Memaliaj Тепелена
Тепелена Тепелена
Билишта Девол
Erseka Келн
Leskovik Келн
Корча Корча
Sheryn Корча
Поградец Поградец
Kruma Има
Кукес Кукес
Бајрам Curr Tropoja
Lac Kurbin
Mamurras Kurbin
Lezha Lezha
Rrëshen Mirdita
Рубикова Mirdita
Koplik Малесиа и Маде
Fushë-Arrëz Puka
Puka Puka
Скадар Скадар
Wow-Dejes Скадар
Kavaja Kavaja
Rrogozhina Kavaja
Kamza Тирана
Тирана Тирана
Граница Тирана
Delvina Delvina
Konispol Саранда
Саранда Саранда
Himara Валона
Orikum Валона
Selenica Валона
Валона Валона