Назад на почеток


Понуди

Линкови

Нашиот пристап

За увоз и извоз, со складирање

punkt-blau
Услуги за Западот- Европа екс- ч. Увоз, излезе
сите балкански земји
punkt-blau Projektdienstleistung
punkt-blau Простор за чување + Коверт на сајт
во 08538 Gutenfürst
Balkan Länder


Превоз логистика

Нашата главна канцеларија во Д-дворот управувана исклучиво на земјите од Источна Европа и на Балканот

Како модерен сервис, имаме се определија за квалитет и добра услуга. Особено важно, Нашите вработени се од соодветните увоз на земјата и се придонесе не само вашиот мултилингвализам, но ги користат вашите длабоки знаења од земјата и трговија, така што вашата стока ќе биде брзо и лесно да се предаде.

Transportkompetenz

Камионски превоз * Специјалниот транспорт * Expresssendungen * Проектен менаџмент

Предност во нивните бизниси:

punkt-blau Увери достапноста на транспорт, дури и во голем обем

punkt-blau Евтини цени дообработка

punkt-blau Грижа за нивните превоз од куќа до куќа

punkt-blau Marine insurance, на барање

punkt-blau Флексибилни Transportflotte

Warenlogistik

Нашите кампот се наоѓа на A9 – A93 – A72

Евтини за транспорт на стока од Западна Европа за нас во нашиот камп 08538 Hof-Plauen и обратно.

Нашата услуга во Hof-Plauen, со искусниот персонал од увоз Трговија, содржи внимателна контрола на квалитетот, Palettierung, Бране, ggf. а пост-обработка или складирање. Вие ќе добиете детален извештај по секоја приемот и веднаш на квалитетот на прашањата / Производство дефекти и можните подобрувања забележа. Околу, Ти никогаш не губат контакт со вашиот производ.