Назад на почеток


Понуди

Линкови

Превоз-служба

Услуга за екс- и увоз

Услуги за увозниците / Извозниците на нашата канцеларија:

 • Ние испита слетувања на тоа дали производот е всушност превозот и те спаси ggf. Standgeldkosten
 • Нашите возачи се проверуваат пред пратката ако производ е спакуван со инструкции
 • Ние организираме на неутрализација се осигура вашата стока и испорака на вашите документи
 • Ние известуваме за таксата за вашите клиенти
 • Евро палети размена е бесплатно

(За сите транспорт во рамките на ЕУ се секој en 6 Часови за утовар / истовар притвор бесплатно)

Нашата изведба на патот и во камп

 • Увоз / Извозот од камион на посебни услови
 • Грижа само од квалификуван персонал
 • Активен информации за вашиот производ
 • Концентрацијата на продажбата на вашите клиенти
 • On-time испорака
 • Нема превоз обврзници: Лична колекција od. Испорака можно
 • Стапката на. долгорочното чување во модерната складирање
 • Сигурен, неутрален населба
 • Активни превоз Betreuung ( ….па секогаш да знам што се случува )