Назад на почеток


Понуди

Линкови

Превоз на Косово

Транспорт логистика Шпедиција für ден Косово

Сакате да ги информирам нашите превоз со транспорт или било какви прашања? Контакт!

Телефон +49 / (0) 9281 / 140 19 – 26 Г-ѓа Budulica.

Применета Превоз – Возила

Сите возила се опремени со појаси.

Следниве операции треба да се сметаат за mailers

Се патува редовно, за да на следниве места

Goja – Kosovsksa – Митровица – Пеќ – Приштина – Призрен

Информации во врска со Косово

Приштина:

Главен град со големина аеродром во Косово 15 километри југозападно од центарот на Приштина

Индустрија: Храна, Фарма индустрија, Накит, Textilverarbeitungs- и завршувањето на индустрија, Земјоделство , Градежништво- Трговија и индустрија и услуги

Ferziaj

Познат како Феризај или Урошевац

Кампот Бондстил се наоѓа надвор од Ferizaj / Урошевац

Пеќ:

Пеќ Пеќ или наречен

Во западниот дел на Косово

Најголемите работодавци: Храна (Bäckerein), Brauerein, Dienstleistungsunternehmen, Дрвната индустрија (Дрвени), Тухларница