Назад на почеток


Понуди

Линкови

Превоз на Србија

Транспорт логистика шпедиција во Србија

Сакате да ги информирам нашите превоз со транспорт или било какви прашања?

Контакт!

Телефон +49 / (0) 9281 / 140 19 – 26 Г-ѓа Budulica.

Применета Превоз – Возила

Сите возила се опремени со појаси.

За Србија и Црна Гора, не постои меѓународна забрана на камион сообраќај

За Србија:

Белград:

Капитал

Аеродром: Никола Тесла CA. 10 километри надвор од Белград

свеж воздух, -Изгледаше, – Патишта, и – Превоз

Holzverarbeitungsindustrie, Машински, Градежништво, Одбранбената индустрија, Бродоградба, Текстилна индустрија, Veredelungsindustrie, Услуги


Април:

Zweitgröste град на Србија

CA. 250 отстранети километри југоисточно од Белград

Индустрија- и трговски град

Тутунска индустрија, Lebensmittelindustrie, Машински, Обработка на текстил и завршувањето на индустрија, Alumninumindustrie

Смедерево:

Најважните индустриски град

Работодавач и најважно Industire Јуес на Србија

Главни индустрии: Металугрија, Kunstschmiedproduktion, Метал, Земјоделство, Вино, Прехранбената индустрија во однос на печиваВо Србија патуваме редовно, за да на следниве места:

Градови (Германски) Градови кирилица Каунти Место
Белград Белград Старт-Србија
Нови Сад Нови Сад Војводина
Ниш Nis Старт-Србија
Крагујевац Крагујевац Старт-Србија
Суботица Суботица Војводина
Зрењанин Зрењанин Војводина
Панчево Панчево Војводина
ЧАЧАК ЧАЧАК Старт-Србија
Лесковац Лесковац Старт-Србија
Смедерево Смедерево Старт-Србија
Ваљево Ваљево Старт-Србија
Краљево Краљево Старт-Србија
Крушевац Крушевац Старт-Србија
Врање Врање Старт-Србија
Нови Пазар Нови Пазар Старт-Србија
Ужице Ужице Старт-Србија
Шабац Шабац Старт-Србија
Сомбор Сомбор Војводина
Pozarevac Pozarevac Старт-Србија
Кикинда Кикинда Војводина
Пирот Пирот Старт-Србија
Zajecar Zajecar Старт-Србија
-Сремска Митровица Сремска Митровица Војводина
Бор Бор Старт-Србија
Borca Borg Старт-Србија
Вршац Вршац Војводина
Јагодина Јагодина Старт-Србија
Рума Рума Војводина
Косово Поље / Косово Поље* Косово Поље Косово
Бачка Паланка Бачка Паланка Војводина
Инџија Инџија Војводина
Ровињ Ровињ Старт-Србија
Врбас Врбас Војводина
Smederevska Palanka Смедеревска Паланка Старт-Србија
Novalja Novalja Војводина
Параќин Параћин Старт-Србија
Motovun Motovun Старт-Србија
Aranđelovac Аранђеловац Старт-Србија
Upper-Milanovac Gornji Milanovac Старт-Србија
Обреновац Обреновац Старт-Србија
Калуѓерка Калуѓерка Старт-Србија
Лав Лав Старт-Србија
Veternik Veternik Војводина
Loznica Лозница Старт-Србија
Cuprija Cuprija Старт-Србија
Tisno Temerin Војводина