Назад на почеток


Понуди

Линкови

Пушти

Lehnert & Ко GmbH & Co KG
Товар кон Источна Европа
Д- 95030 Hof - Windmühlenweg 4
Комерцијални HRA 4210 Суд

Генералниот партнер: Lehnert Transporte GmbH - смешно
HRB 4320, Во дворот
Управниот директор:
Giesela Schobert и Günter Lehnert

Тел: ++49 +9281 140190 - Факс 1401950

Контакт

Ние сме стриктно во согласност со условите на германскиот спедитори (ADSP) најновата верзија работи - Надлежност Плауен

 

Produktionsflächen Neuss