Назад на почеток


Понуди

Линкови

Хрватска, Босна и Косово-Србија

Нашите приоритети

Нашите односи кон и од Балканот
Хрватска – Босна – Косово – Србија
Шпедиција 0,5 – 25,0 да
Semitrailer 13,6 m долго
Седло – Термо 13,6 m долго
Јако / Фриго јавачки 33 x евра
Џамбо Превоз 100-120 м ³
Алгарве – Логистика
Услуги на сите видови
Простор за чување
Дистрибуција – Логистика
Balkan Länder

Lehnert & Што : Fachspedition за Балканот

Товар кон Источна Европа – Русија Балканот Д- 95030 Hof - Windmühlenweg 4
Тел: ++49 +9281 140190 - Факс 1401950


Mail товар

Експертиза за логистика на Балканот

Барате сигурен партнер, Вие можете да веруваат слепо во однос на увоз и извоз? Потоа, ги затворам очите и се потпреме назад: Ние сме тука! Како специјалист за сите прашања во врска со логистика во земјите на Балканот, ние сме експерт на ваша страна и ќе се обезбеди, не само бидете сигурни дека вашите пратки, но исто така и на распоредот за да пристигне во вашата дестинација. Нашите сеопфатна услуга ви го олеснува на сите задачи, не мора нужно да не си. Во Дополнително, услугата е роден еден од нашите професионалци, како и, како тековни информации, Затоа, на активен транспорт нега. , Па секогаш знаат точно, колку вашата нарачка е веќе стартуван.

Ние комбинираме на пратки до вашите клиенти и чување на вашите производи, исто така, во модерната складишта, Но, дури и ако тоа треба да биде одложен. Се разбира, ние се справува со сите договори главно сигурни, а со најголема можна нега. Во Покрај тоа, ние тест директно до местото на утовар подготвеност за испраќање на стока, ви дава зголемена Standgeldkosten Зачувај. Тоа е, исто така, проверено пред да биде вчитан од страна на нашите возачи имаат пакување со инструкции, па штета е владеел од транспортираат во текот на патувањето, колку што е можно. Покрај тоа, ние се грижиме за неутрализација на стоки и гаранција за испорака со соодветни документи. Се разбира, ние сме на вашите клиенти нема одеднаш на врата, но уредно и навремено да ги извести за пристигнувањето на вашата стока.

Кои градови се хит редовно во различни региони, балкан можете да удобно на релевантните страници на нашата веб присуство transporte.de View. Во суштина, ние превоз до и од Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарската, Косово, Хрватска, Македонија, Романија и Србија. Ти одреди обемот на курсот, и толку колку што е на 0,5 сè додека 25,0 Тони мери. Нашите полуприколки има должина од 13,6 М. Истото важи и за термо-седло. Нашите фрижидери и Фриго седлото држи до 33 Евро палети. Размена на палети е бесплатно. Многу големи пратки, што ги нудиме за вас 100 сè додека 120 Kubikmeter Fassungsvermögen на. Ако имате било какви прашања во врска со снабдувањето од куќа до куќа или на морските осигурување, ние, исто така, обезбедува со овој совет и поддршка на располагање.

Ќе видите: Ние ќе ви ги убеди со нашата комплетна услуга, заедно со професионална компетентност. Пристап до, за да можеш да порака на целиот процес и ставена во наши раце! Посетете ја нашата специјална страница Превоз Русија