Назад на почеток


Понуди

Линкови

Превоз Црна Гора

Транспорт логистиката Шпедиција für Гора

Сакате да ги информирам нашите превоз со транспорт или било какви прашања?

Контакт!

Телефон +49 / (0) 9281 / 140 19 – 26 Г-ѓа Budulica.

Применета Превоз – Возила

Сите возила се опремени со појаси.

Сите FahreAzuge се опремени со појаси


Подгорица:

Главен град на Црна Гора

Аеродром Подгорица ( Аеродром) ca. 12 километри од центарот Podogrica отстранети

Центар на црногорските индустрија:

Aluminiumindustrie, Текстилни обработка, Земјоделие и преработка, Tabakindustire,

Услуги, Туризам

Бар:

Лоциран на Јадранското Море на црногорскиот брег и има пристаниште

Главни индустрии: Трговија и туризамНие редовно патуваат на следниве градови:

Градови (Германски) Градови (Кирилица) Каунти Место
Подгорица Подгорица Подгорица
Ник Ник Ник
Pljevlja Pljevlja Pljevlja
Бијело Поље Бијело Поље Бијело Поље
Бар Бар Бар
Цетиње Цетиње Цетиње
Херцег Нови Херцег Нови Херцег Нови
Будва Будва Будва
Беране Беране Беране
Улцињ Улцињ Улцињ
Тиват Тиват Тиват
Рожаје Рожаје Рожаје
Добрина Добрина Котор
Crikvenica Даниловград Crikvenica
Tuzi Тузи Подгорица
Бело Бијелa Херцег Нови
Nerezine Nerezine Nerezine
Škaljari Шкаљари Котор
Igalo Игaлo Херцег Нови
Azure Плав Azure
Burtaiši Byptaishi Бар
Ibarac Ibarats Рожаје
Kolasin Kolasin Kolasin
Golubovci Golubovci Подгорица
Šušanj Шушањ Бар
Resnik Resnik Бијело Поље
Nedakusi Nedakusi Бијело Поље
Sutomore Sutomore Бар
Risan Risan Котор
Ozrinići Озринићи Ник
Mojanovići Mojanovići Подгорица